Homepage_V2.jpg

De eerste kant en klare
maaltijdbox

Niet meer koken,
Onze maaltijden zijn kant en klaar
Ideaal voor drukke doordeweekse avonden
Thuisbezorgd

14

 

ZONDAG 28 APRIL

Twee maaltijden voor uw gezin thuisbezorgd op zondag 28 april tussen 18.00 en 20.00 uur of maandag 29 april tussen 10.00 en 13.00 uur. Bestellen voor woensdag 24 april, 17.00 uur. De prijzen variëren van € 10,5 per portie (2 personen) tot € 8,2 per portie (voor 6 personen) - De verzendkosten bedragen 3,9€ extra per bestelling.

Ingrediënten : gehaktbrood (rundvlees, varkensvlees, peterselie, eieren , uien, champignons, paneermeel , cheddar , paprika); groenten (venkel, wortel, aardappel, groene asperges, olijfolie, zout, peper); tomatensaus (tomaat, ui, olijfolie, zout, peper, knoflook).

Ingrediënten : gehaktbrood (rundvlees, varkensvlees, peterselie, eieren, uien, champignons, paneermeel, cheddar, paprika); groenten (venkel, wortel, aardappel, groene asperges, olijfolie, zout, peper); tomatensaus (tomaat, ui, olijfolie, zout, peper, knoflook).

Gehaktbrood, aardappelen en groenten geserveerd met tomatensaus 

Er gaat niets boven een royaal gehaktbrood en seizoens-groenten om samen met het gezin van te eten. U hoeft het alleen maar op te warmen au bain marie als u van natuurlijk houdt of in de oven als u de voorkeur heeft voor een warme geroosterde smaak!

Ingrediënten: Orzo , spinazie, erwten, selderij , ui, ricotta,  groentebouillon , munt, olijfolie, peper, zout.

Ingrediënten: Orzo, spinazie, erwten, selderij, ui, ricotta, groentebouillon, munt, olijfolie, peper, zout.

Orzo Risotto met spinazie en groene erwten

Wat is er beter dan een romige risotto met zalige lente groenten om dit seizoen te vieren? Verse groene munt geeft dit gerecht een heerlijk frisse toets!

 

ZONDAG 5 MEI

Twee maaltijden voor uw gezin thuisbezorgd op zondag 5 mei tussen 18.00 en 20.00 uur of maandag 6 mei tussen 10.00 en 13.00 uur. Bestellen voor woensdag 1 mei, 17.00 uur. De prijzen variëren van € 10,5 per portie (2 personen) tot € 8,2 per portie (voor 6 personen) - De verzendkosten bedragen 3,9€ extra per bestelling.

Ingrediënten : Kerrie (kip, bloemkoolwortelen, sperziebonen, rode paprika, kokosnootcrème, kokosmelk, sjalot, knoflook, citroengras, kurkuma, komijn, paprikapoeder, kafferlinde, agave, vissaus, zonnebloemolie, galanga, koriander, rode chilipeper, zout); Basmatirijst (rijst, groentebouillon).

Kip en groenten in verse kerrie en kokosnootsaus met basmatirijst

Ontdek samen met ons de keukens van de wereld en geniet met het hele gezin. We maken zelf een kruiden mengsel zodat we zeker weten dat het een frisse smaak heeft en niet te scherp is voor de jeugdige Crowd Cookers!

Ingrediënten: Caponata (aubergine, selderij, paprika, tomaat, groene olijven, rozijnen, kappertjes, agave, ui, knoflook, harissa, olijfolie, zout); Couscous (couscous, groentebouillon).

Siciliaanse Caponata met couscous

Caponata is een heerlijke zoetzure Siciliaanse versie van de Franse ratatouille. Het is niet alleen erg populair in Sicilië, maar ook in Tunesië en daarom serveren we onze caponata met couscous.

 

ABONNEMENT

Twee maaltijden voor uw gezin (tot 6 personen), wekelijks thuisbezorgd op zondag tussen 18.00-20.00 uur. Als u uw eerste bestelling voor woensdag (17.00 uur) plaatst, wordt deze op zondag bezorgd.

10pc off2.PNG

10% KORTING iedere week vergeleken met een eenmalige bestelling !

 • Pauzeren wanneer u wil

 • Stopzetten wanneer u wil

 

HOE HET WERKT

Web_order.jpg

BESTELLEN

Bestel eenvoudig via onze website. We stellen elke week 2 nieuwe maaltijden voor (1 vegetarisch- en 1 vleesgerecht). Bestellingen zijn mogelijk tot woensdag voorafgaand aan de bezorgdag.

DeliveryV3.jpg

ONTVANGEN

Wij bezorgen uw Crowd Cooks-maaltijden bij u thuis van 18.00 uur tot 20.00 uur op zondag of maandag van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Fridgestore.jpg

BEWAREN

Onze maaltijden worden verpakt in vacuüm zakjes en kunnen maximaal 5 dagen in de koelkast worden bewaard of indien nodig zelfs ingevroren.

Warmv4.jpg

OPWARMEN

Je kunt een Crowd Cooks-maaltijd opwarmen voor je drukke doordeweekse avond. Het duurt slechts 15 minuten in heet water. U kunt ook een magnetron gebruiken.

EatV5.jpg

ETEN

Geniet simpelweg van een Crowd Cooks-diner met uw geliefden.

bed.jpg

WELTERUSTEN

Na een stress vrije avond zonder koken of de keuken opruimen wensen we je een goede nachtrust!

ONZE MISSIE

picsea-357048-unsplash.jpg

Zoals we weten, is tijd kostbaar en loopt op volle toeren. De kracht van de tijd is zinvol als we die delen met familie en vrienden, de weldoeners van ons dagelijks leven.

Bij Crowd Cooks geloven we dat de zorg voor anderen begint met respect voor je eigen lichaam en geest. Dankzij een smakelijke en evenwichtige voeding en een mooie snufje vrije tijd, is het het gezonde lichaam en de serene geest die we ons kunnen concentreren op wat ons echt dierbaar is: de zorgzaam en attent blijvende ouders en efficiënte professionals.

Laat u één gouden uur per dag genieten om u te concentreren op wat er echt toe doet. Crowd Cooks zet zich in om uw betrouwbare partner te zijn die u van uw dagelijkse kookkunsten ontzorgt. 


HET TEAM

Het Crowd Cooks team bestaat uit drie gepassioneerde en complementaire ondernemers: David, Talina en Sofie. We bevinden ons met z'n drieën in verschillende stadia van ons leven en elk van ons heeft te maken met de problemen van veel mensen: hoe kunnen we een evenwicht vinden tussen werk en privéleven? 

Uit dit collectieve probleem ontstond het idee van Crowd Cooks: kant-en-klare maaltijden die op elk moment van de week kunnen worden geconsumeerd om drukke avonden te verlichten. 

David
Business Manager
Founder

Voor David (Frans, vader van een tweeling) beantwoordt de Crowd Cooks perfect aan de wekelijkse strijd van zijn eigen gezin. Met twee kinderen, die geen idee hebben wat het echt betekent voor ouders om te werken, koken en voor hen te zorgen, is de Crowd Cooks een verademing.

David is een ondernemer en erkende bedrijfsmanager. Hij is fulltime toegewijd aan de Crowd Cooks en brengt zijn strategische en organisatorische vaardigheden naar het bedrijf.

Talina
Food Manager
Co-owner

Voor Talina (Nederlands, moeder van vier) is Crowd Cooks in veel opzichten de vervulling van een droom. Een diepgaande liefde voor en begrip van koken en genieten van de tijd die een gezin aan tafel doorbrengt, hebben haar ertoe gebracht om dit bedrijf te starten.

Talina weet wat volwassenen en kinderen graag eten en hoe het moet worden bereid op een gezonde en veilige manier (ze is expert in veterinaire aspecten van de volksgezondheid).

Sofie
Communication Manager
Partner

Sofie is een actieve en sportieve vrouw. Ze is een creatieve geest geïnspireerd door de wereld en gepassioneerd door gezond eten.

Haar journalistieke opleiding en culinaire studies zijn een echte aanwinst voor het bedrijf.

ze praten over ons

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Capture+d%E2%80%99%C3%A9cran+2019-01-13+%C3%A0+20.12.23.jpg
Capture d’écran 2019-01-13 à 20.15.13.png
DeliveryV3.jpg

About us

 • What does Crowd Cooks offer?

 • Who is behind Crowd Cooks?

 • How to contact us?

Crowd Cooks' kitchen

 • Are you using organic, local, seasonal ingredients?

 • Who cooks your dishes? 

 • How do you ensure food safety?

 • Why vacuum cooking?

Shipping & Returns 

 • How far in advance can I place an order?

 • When will I receive my order?

 • Where do you deliver?

 • I am unable to take delivery of my package, what can I do?

 
Capture%2Bd%25E2%2580%2599%25C3%25A9cran%2B2019-01-13%2B%25C3%25A0%2B20.07.06.jpg

Preparation & storage

 • How long can I keep my dishes?

 • What are the best ways to reheat dishes?

 • Can I freeze my food for later use?

Capture+d%E2%80%99%C3%A9cran+2019-01-13+%C3%A0+20.19.44.jpg

Manage my subscription

 • Can I choose the dishes I receive each week?

 • Can I pause my Crowd Cooks subscription?

 • How can I cancel my subscription?

Capture%2Bd%25E2%2580%2599%25C3%25A9cran%2B2019-01-13%2B%25C3%25A0%2B20.25.47.jpg

Payment & invoicing

 • What payment methods are accepted?

 • How do you ensure payments are secure? 

 • How are payments for subscriptions made?