Schaaldierenravioli en scampi met witte wijnsaus

Seafood, New

Allergens : Fish, Crustaceans, Molluscs, Milk, Eggs, Gluten, Tree Nuts, Celery, Soy, Peanuts, Sulphites

Ingrediënten: 44,2% (tarwe griesmeel (GLUTEN), tarwebloem (GLUTEN), FISH, krab (CRUSTACEANS), zetmeel (tarwe(GLUTEN), maïs, tapioca), soja-eiwit (SOY), zout, suiker, EGGwit, krabsmaak, palmolie, mout, EGGS, kaas (MILK), garnalen (CRUSTACEANS), bouillon (CELERY, SULPHITES), peterselie, knoflook, MOLLUSCS, TREE NUTS, PEANUTS), vloeibare room (MILK), scampi 5,7% (CRUSTACEANS), witte wijn (SULPHITES), sjalot, visbestand (zout, kabeljauw (13%) (FISH), zetmeel (tapioca, aardappel) uien, suiker, maïsolie, pastinaak, kruiden, gistextract, geconcentreerd champignonsap, aroma's, extract van witte wijn), bieslook, zout, gemalen witte peper

Valeurs nutritionnelles pour/Voedingswaarden per 100g : Graisses totales/Vet totaal: 15,1 g, dont saturées/Waarvan verzadigd: 9,8 g; Glucides/Koolhydraten: 20,8 g, dont sucres/Waarvan suikers :2,2 g; Energies (Kcal):249 ; Fibres/Vezels: 1,1 g; Protéines/Eiwit: 7,1 g; Sel/Zout:0,6 g.

 Met grote zorg bereid in een keuken die selderij, glutenbevattende granen, noten, melk, weekdieren, schaaldieren, sesam, sojabonen, mosterd, arachiden , pinda’s, seieren en, vis verwerkt