Hartige taart met spinazie en feta

Veggie

Allergens : Milk, Gluten

Ingrediënten: Spinazie 33,0%, aardappelen 19,5%, feta 12,7% (schapenMILK, geitenMILK, zout), uien, bladerdeeg (WHEAT), room (MILK), olijfolie, knoflook, citroensap, tijm, sumak, peper, zout

Valeurs nutritionnelles pour/Voedingswaarden per 100g : Graisses totales/Vet totaal: 11,5 g, dont saturées/Waarvan verzadigd: 4 g; Glucides/Koolhydraten: 11,3 g, dont sucres/Waarvan suikers :1,5 g; Energies (Kcal):174 ; Fibres/Vezels: 2,1 g; Protéines/Eiwit: 4,8 g; Sel/Zout:0,7 g.

 Met grote zorg bereid in een keuken die selderij, glutenbevattende granen, noten, melk, weekdieren, schaaldieren, sesam, sojabonen, mosterd, arachiden , pinda’s, seieren en, vis verwerkt