Salmon and asparagus crumble

Fish

Allergens : Fish, Milk, Gluten

Ingredients : Potatoes, liquid cream (MILK), salmon fillet 20.9% (FISH), green asparagus 10.5%, flour 5.2% (GLUTEN), butter 3.1% (MILK), fish stock (salt, cod (13%)(FISH), starch, onions, sugar, corn oil, parsnips, spices, yeast extract, mushroom juice, white wine extract), chives, white roux (GLUTEN), salt, ground white pepper

Valeurs nutritionnelles pour/Voedingswaarden per 100g : Graisses totales/Vet totaal: 12,7 g, dont saturées/Waarvan verzadigd: 7,3 g; Glucides/Koolhydraten: 10,3 g, dont sucres/Waarvan suikers :1,4 g; Energies (Kcal):184 ; Fibres/Vezels: 1,6 g; Protéines/Eiwit: 6,5 g; Sel/Zout:0,5 g.

 Tous les plats sont préparés minutieusement dans une cuisine utilisant du céleri, des céréales contenant du gluten, des fruits à coque, du lait, des mollusques, des crustacés, du sésame, du soja, de la moutarde, arachides, cacahuètes, des œufs, du poisson