Homepage_V2.jpg

AAN TAFEL!

VOEDT HONGERIGE GEZINNEN MET SEIZOENSGEBONDEN MAALTIJDEN

Niet meer koken,
Onze maaltijden zijn kant en klaar
Ideaal voor drukke doordeweekse avonden
Thuisbezorgd (Brussels Hoofdstedelijk Gewest)

WE KOMEN TERUG op

27 JANUARI!

bestellingen zijn open vanaf 14 januari!

14

 

FAMILY PACKAGE-AFGELEVERD OP ZONDAG 17 JUNI

Twee dinermaaltijden voor uw gezin (tot 6 personen), aan uw deur afgeleverd op zondag 17 juni tussen 18.00 en 20.00 uur. Bestellen voor donderdag 14 juni (17.00 uur). De prijzen variëren van € 9,50 per portie (2 personen) tot € 7,90 per portie (voor 6 personen). Dit betekent tot 33% korting op onze normale prijs van 12€ per portie.

5_Asian_Pork_Stew.jpg

Asian pork stew

Another typical slow cooking dish is this classic Indonesian babi kecap. Served with fresh greens and quinoa with a touch of lemon.

6_Grilled_Summer_Vegetables.jpg

Grilled summer vegetables with barley risotto

Let the summer begin! For this risotto we use barley instead of rice so that it is tasty and healthy. The different grilled vegetables bring flavor and color to your plate.

 

HOE HET WERKT

Web_order.jpg

BESTELLEN

Bestel eenvoudig via onze website. We stellen elke week 2 nieuwe maaltijden voor (1 vegetariër en 1 vlees). Bestellingen zijn mogelijk tot donderdag voorafgaand aan de bezorgdag.

DeliveryV3.jpg

ONTVANGEN

Wij bezorgen uw Crowd Cooks-maaltijden bij u thuis van 18.00 uur tot 20.00 uur op zondagavond (of uitzonderlijk op maandagavond als het een vakantie dag is).

Fridgestore.jpg

BEWAREN

Onze maaltijden worden verpakt in vacuümzakjes en kunnen maximaal 5 dagen in de koelkast worden bewaard of indien nodig zelfs ingevroren.

Warmv4.jpg

OPWARMEN

Je kunt een Crowd Cooks-maaltijd opwarmen voor je drukke doordeweekse avond. Het duurt slechts 15 minuten in heet water. U kunt ook een magnetron gebruiken.

EatV5.jpg

ETEN

Geniet simpelweg van een Crowd Cooks-diner met uw geliefden.

bed.jpg

WELTERUSTEN

Na een stress vrije avond zonder koken of de keuken opruimen wensen we je een goede nachtrust!

HET TEAM

David (Business Manager)

Voor David (Frans, vader van een tweeling) beantwoordt de Crowd Cooks perfect aan de wekelijkse strijd van zijn eigen gezin. Met twee kinderen, die geen idee hebben wat het echt betekent voor ouders om te werken, koken en voor hen te zorgen, is de Crowd Cooks een verademing.

David is een ondernemer en erkende bedrijfsmanager. Hij is fulltime toegewijd aan de Crowd Cooks en brengt zijn strategische en organisatorische vaardigheden naar het bedrijf.

Talina (Food Manager)

Voor Talina (Nederlands, moeder van vier) is de Crowd Cooks in veel opzichten de vervulling van een droom. Een diepgaande liefde en begrip van koken en genieten van de tijd die een gezin aan tafel doorbrengt, hebben haar ertoe gebracht om dit bedrijf te starten.

Talina weet wat volwassenen en kinderen graag eten en hoe het moet worden bereid op een gezonde en veilige manier (ze is expert in veterinaire aspecten van de volksgezondheid).

Michel (IT & Process Adviser)

Michel (Belg, vader van twee) vindt dat de Crowd Cooks een grote uitdaging van de 21ste eeuw oplost. Mensen willen gewoon geen compromis sluiten over hun kwaliteit van leven en gezond, gemakkelijk voedsel kan een game changer zijn.

Als ICT-goeroe gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten, adviseert Michel het managementteam over processen en digitale implementatie.

ONZE PARTNERS

INGREDIËNTEN

Voor de ingrediënten gebruiken we E-Farmz (100% biologische en lokale ingrediënten) en Bio Planet (100% biologisch).

 

KEUKEN

Co-oking is een professionele gedeelde keuken die AFSCA-gecertificeerd is. Ze zijn meer dan alleen een keuken voor ons, ze zijn een belangrijke partner om samen met ons dit avontuur te ontwikkelen.

LEVERING

Birdiz bezorgt u onze heerlijke maaltijden op zondagavond (of op maandag, wanneer het een vrije dag is.)

 

WEBSITE

Squarespace is ons service-gebaseerd content management systeem en website builder

 

foodcomm.jpg

COMMUNICATIE

We gebruiken het agentschap Foodcomm, gespecialiseerd in de voedingssector in Brussel. Marie Vanavermaete nam de foto’s van de maaltijden.

 

JURIDISCH & FISCAAL

Fisco Zone biedt ons expertise op het gebied van boekhouding, financiën, belastingen, sociale zaken en juridische aangelegenheden.

ONZE MISSIE

Elke dag hebben de meeste gezinnen over de hele wereld dezelfde vraag: "Wat eten we vanavond?". Na een intensieve werkdag en met een lege koelkast komt de wekelijkse stress omdat we geen idee (of nieuw idee) hebben voor het avondmaal. We hebben ook vaak geen tijd voor de boodschappen (we moeten de kinderen nog van school halen) en hebben eerlijk gezegd geen energie meer om te koken als we thuiskomen. We willen ook graag gezond eten (niet elke dag pasta), maar kunnen ook niet elke dag voor een restaurant betalen.

Daarom hebben we de Crowd Cooks gecreëerd, zodat ouders meer quality time met hun kinderen kunnen doorbrengen door tijd te besparen in de keuken. De meesten van ons geven de voorkeur aan een ontspannen praatje, een kort spel of zelfs wat huiswerkbegeleiding dan elke avond te koken en de keuken op te ruimen.

The Crowd Cooks garanderen een product dat eersteklas voedingswaarde biedt en gemaakt is van verantwoord geproduceerde grondstoffen. Onze gerechten zijn goed gebalanceerd en gemaakt met seizoensgebonden ingrediënten.

Waarom deze geweldige vegetarische gerechten?

De meesten van ons zijn het erover eens dat het een goed idee is om iets minder vlees te eten ... zelfs als je van vlees houdt, kan een goede vegetarische maaltijd een plezier zijn. De moeilijkheid is dat we niet gewend zijn aan de recepten. We zijn niet opgegroeid met een moeder die vegetarisch eten kookte, dus deze gerechten komen niet vanzelf. Ook geldt dat veel goede vegetarische gerechten iets meer tijd nodig hebben om te bereiden dan sommige van de meer gebruikelijke vleesgerechten.

Daarom zijn we van plan geweldige vegetarische gerechten te maken met prachtige en rijke ingrediënten en het enige wat je hoeft te doen is ze op te warmen en ervan te genieten! Het was nog nooit zo eenvoudig om bij te dragen aan een duurzame mondiale samenleving.

Waarom vacuüm verpakkingen?

We realiseren ons dat je niet van plastic houdt, wij ook niet! We willen echter ook geen conserveermiddelen in uw eten stoppen en door het gebruik van onze technieken van sous-vide koken, kunnen wij u verbazingwekkende verse gerechten zonder toevoegingen geven. Je moet weten dat we het gebruik van plastic minimaliseren waar we kunnen. We bestellen onze ingrediënten in bulk – dus geen plastic, behalve het plastic dat u ziet!

The Crowd Cooks is een Belgische Food Tech-start up.