HET TEAM

David (Business Manager)

Voor David (Frans, vader van een tweeling) beantwoordt de Crowd Cooks perfect aan de wekelijkse strijd van zijn eigen gezin. Met twee kinderen, die geen idee hebben wat het echt betekent voor ouders om te werken, koken en voor hen te zorgen, is de Crowd Cooks een verademing.

David is een ondernemer en erkende bedrijfsmanager. Hij is fulltime toegewijd aan de Crowd Cooks en brengt zijn strategische en organisatorische vaardigheden naar het bedrijf.

Talina (Food Manager)

Voor Talina (Nederlands, moeder van vier) is de Crowd Cooks in veel opzichten de vervulling van een droom. Een diepgaande liefde en begrip van koken en genieten van de tijd die een gezin aan tafel doorbrengt, hebben haar ertoe gebracht om dit bedrijf te starten.

Talina weet wat volwassenen en kinderen graag eten en hoe het moet worden bereid op een gezonde en veilige manier (ze is expert in veterinaire aspecten van de volksgezondheid).

Michel (IT & Process Adviser)

Michel (Belg, vader van twee) vindt dat de Crowd Cooks een grote uitdaging van de 21ste eeuw oplost. Mensen willen gewoon geen compromis sluiten over hun kwaliteit van leven en gezond, gemakkelijk voedsel kan een game changer zijn.

Als ICT-goeroe gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten, adviseert Michel het managementteam over processen en digitale implementatie.