paolo-bendandi-678730-unsplash.jpg

Voorbereiding & Conservering

HOE LANG KAN IK MIJN MAALTIJDEN BEWAREN?

We zijn trots op een minimale houdbaarheid van vijf dagen, dus vrijdagavond van de week na levering is de uiterste houdbaarheidsdatum. Dit geeft u de flexibiliteit om de gerechten te consumeren wanneer u dat in de werkweek wilt. Na deze vijf dagen kunnen we niet meer garanderen dat het voedsel geschikt is voor consumptie.

HOE KAN IK DE MAALTIJDEN HET BESTE OPWARMEN?

Leg de gesloten zakken 15 minuten in heet maar niet kokend water. Als alternatief kunt u uw magnetron gebruiken: Haal het voedsel uit de zakjes en plaats het in een geschikte magnetronschaal. Verwarm ongeveer 5 minuten op 750W en roer halverwege. Natuurlijk kan uw magnetron minder krachtig zijn of andere instellingen hebben. Als de aangegeven opwarmtijd niet bevredigend is, verlengt u de opwarmtijd steeds met 20 seconden totdat het eten warm is.

In sommige gevallen zullen de instructies anders zijn, zoals bij onze ovenschotels, maar we zullen er altijd voor zorgen dat het makkelijk en snel gaat en dat u niet zelf hoeft te koken.

Voor het beste resultaat raden wij u aan om de instructies te volgen die bij de maaltijden worden geleverd.

KAN IK MIJN MAALTIJDEN INVRIEZEN VOOR LATER GEBRUIK?

Ja, u kunt uw gerechten invriezen (voor de uiterste houdbaarheidsdatum) voor latere consumptie (wij raden u aan om ze maximaal 3 maanden bij -18°C in te vriezen).