ONZE MISSIE

Elke dag hebben de meeste gezinnen over de hele wereld dezelfde vraag: "Wat eten we vanavond?". Na een intensieve werkdag en met een lege koelkast komt de wekelijkse stress omdat we geen idee (of nieuw idee) hebben voor het avondeten. We hebben ook vaak geen tijd voor de boodschappen (we moeten de kinderen nog van school halen) en hebben eerlijk gezegd geen energie meer om te koken als we thuiskomen. We willen ook graag gezond eten (niet elke dag pasta), en elke dag naar een restaurant is geen optie.

Daarom hebben we Crowd Cooks gecreëerd, zodat ouders meer tijd met hun kinderen kunnen doorbrengen door tijd te besparen in de keuken. De meesten van ons geven de voorkeur aan een ontspannen praatje, een kort spel of zelfs wat huiswerkbegeleiding dan elke avond te koken en de keuken op te ruimen.

Crowd Cooks garanderen een product dat eersteklas voedingswaarde biedt en gemaakt is van verantwoord geproduceerde grondstoffen. Onze gerechten zijn goed gebalanceerd en gemaakt met seizoensgebonden ingrediënten.

Waarom deze geweldige vegetarische gerechten?

De meesten van ons zijn het erover eens dat het een goed idee is om iets minder vlees te eten ... zelfs als je van vlees houdt, kan een goede vegetarische maaltijd een plezier zijn. De moeilijkheid is dat we niet gewend zijn aan de recepten. We zijn niet opgegroeid met een moeder die vegetarisch eten kookte, dus deze gerechten komen niet vanzelf. Ook geldt dat veel goede vegetarische gerechten iets meer tijd nodig hebben om te bereiden dan sommige van de meer gebruikelijke vleesgerechten.

Daarom zijn we van plan geweldige vegetarische gerechten te maken met prachtige en rijke ingrediënten en het enige wat je hoeft te doen is ze op te warmen en ervan te genieten! Het was nog nooit zo eenvoudig om bij te dragen aan een duurzame mondiale samenleving.

Waarom vacuüm verpakkingen?

We realiseren ons dat je niet van plastic houdt, wij ook niet! We willen echter ook geen conserveermiddelen in uw eten stoppen en door het gebruik van onze technieken van sous-vide koken, kunnen wij u verbazingwekkende verse gerechten zonder toevoegingen geven. Je moet weten dat we het gebruik van plastic minimaliseren waar we kunnen. We bestellen onze ingrediënten in bulk – dus geen plastic, behalve het plastic dat u ziet!

Crowd Cooks is een Belgische Food Tech-start up.