HET TEAM


Het Crowd Cooks team bestaat uit drie gepassioneerde en complementaire ondernemers: David, Talina en Sofie. We bevinden ons met z'n drieën in verschillende stadia van ons leven en elk van ons heeft te maken met de problemen van veel mensen: hoe kunnen we een evenwicht vinden tussen werk en privéleven? 

Uit dit collectieve probleem ontstond het idee van Crowd Cooks: kant-en-klare maaltijden die op elk moment van de week kunnen worden geconsumeerd om drukke avonden te verlichten. 

David
Business Manager
Founder

Voor David (Frans, vader van een tweeling) beantwoordt de Crowd Cooks perfect aan de wekelijkse strijd van zijn eigen gezin. Met twee kinderen, die geen idee hebben wat het echt betekent voor ouders om te werken, koken en voor hen te zorgen, is de Crowd Cooks een verademing.

David is een ondernemer en erkende bedrijfsmanager. Hij is fulltime toegewijd aan de Crowd Cooks en brengt zijn strategische en organisatorische vaardigheden naar het bedrijf.

Talina
Food Manager
Co-owner

Voor Talina (Nederlands, moeder van vier) is Crowd Cooks in veel opzichten de vervulling van een droom. Een diepgaande liefde voor en begrip van koken en genieten van de tijd die een gezin aan tafel doorbrengt, hebben haar ertoe gebracht om dit bedrijf te starten.

Talina weet wat volwassenen en kinderen graag eten en hoe het moet worden bereid op een gezonde en veilige manier (ze is expert in veterinaire aspecten van de volksgezondheid).

Sofie
Communication Manager
Partner

Sofie is een actieve en sportieve vrouw. Ze is een creatieve geest geïnspireerd door de wereld en gepassioneerd door gezond eten.

Haar journalistieke opleiding en culinaire studies zijn een echte aanwinst voor het bedrijf.

ze praten over ons